Szef kuchni poleca

 
Koktajl "Sweet & Sour"
Żołądkowa Gorzka, sok z cytryny, mięta, syrop cukrowy, woda gazowana
19,-
Lemoniada Mango
puree z mango, sok pomarańczowy, syrop cukrowy, woda gazowana
12,- / 1l 38,-
Sałata z arbuzem
kolorowe pomidory, szalotka, karmel, ser gorgonzola, pestki słonecznika, pestki dyni
28,-
Pikantne krewetki
limonka, kolendra, białe wino, grillowany chleb, pieczona cytryna
36,-
Trio chłodników 
botwinkowy / pomidorowy / ogórkowy
19,-
Filet z halibuta
młode buraki, ser Blue Wańczyk, chipsy z jarmużu, melon, porzeczka
57,-
Rostbef z Angusa
szpecle, kurki, rozmaryn, tymianek, fenkuł, mikro zioła
69,-
"Mrożony deser"
tiul sezamowy, pistacje, orzechy włoskie, maliny, owoce leśne, lawenda
21,-
Wybór sorbetów 19,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.