Szef kuchni poleca

 
Rozgrzewająca herbata zimowa
pomarańcza, świeże maliny, miód, imbir, rozmaryn
14,-
Tatar z sarny 
z opieńkami marynowanymi w turówce wonnej, musem z pigwy  i chipsem z topinamburu
46,-
Pieczona dynia z kozim serem,
podana na kaszy quinoa, z powidłami żurawinowo-śliwkowymi  i oliwą z pestek dyni
29,-
Kwaśnica na wędzonce,
podana z pieczonym żeberkiem
21,-
Zrazy z dzika
nadziewane białą kaszą gryczaną, wędzonym boczkiem i ogórkiem kiszonym,
podane  z glazurowaną marchewką z czarnuszką i sosem z czerwonego wina 
56,-
Pieczony filet z sandacza pod kruszonką ziołową,
podany z kaszą pszenną z rydzami i emulsją maślaną
59,-
Mus z białej czekolady 
z turówką wonną i prażonymi jabłkami
21,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu
zbożowego i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego. Wyprodukowano dla Domu
Wódki wg. oryginalnej receptury Rektyfikacji Warszawskiej 1888 r., pochodzącej
 z Muzeum Wódki w Warszawie.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.