Szef kuchni poleca

 
Folk Basil Ginger
Bombay Sapphire / Kinley Bitter Lemon / imbir świeża bazylia / cytryna
21,-
Herbata wiosenna
pomarańcza, świeże maliny, miód, imbir, bratki
14,-
Sałata wiosenna ze szparagami
szparagi białe i zielone, liście młodych sałat, grzanka z serem gorgonzola, truskawki, pieczone młode buraki, rabarbarowy winegrette
29,-
Duet szparagów po polsku
masło, jajko, natka pietruszki, mikro zioła
26,-
Zupa botwinkowa
szparagi, ser feta, jajko, oregano
19,-
Makaron tagliatelle z krewetkami
szparagi, peperoncino, płatki sera młody Bursztyn, papryka, lubczyk
44,-
Rostbef wołowy
szparagi, masło czosnkowe, sos pieprzowy, karmelizowana cebula
75,-
Mrożony deser kawowy
truskawki, mięta, czekolada
23,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu zbożowego
i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.