Szef kuchni poleca

 
Folk Basil Ginger
Bombay Sapphire, Kinley Bitter Lemon, imbir, świeża bazylia, cytryna
21,-
Herbata wiosenna
pomarańcza, świeże maliny, miód, imbir, bratki
14,-
Nóżki  w galarecie z indyczej golonki
lody chrzanowe, rzeżucha, nowalijki, marynowane borowiki
29,-
Grillowana sałata rzymska
kozi ser, awokado, jarmuż, kolendra, konfitowana ciecierzyca, granat, żurawina, syrop klonowy
27,-
Kluski ziemniaczane nadziewane kozim serem i truflą
ser Emilgrana, rukola, oliwa truflowa, sos śmietanowo cytrynowy
38,-
Udko z królika
kluski spatzle, boczniaki, natka pietruszki, sałatka ziołowa, sos pieprzowy
56,-
Polędwica z dorsza
zielona pszenica, soliród, młody groszek, jabłko, palone masło cytrynowe
54,-
Rolada biszkoptowa
Krem mascarpone, rabarbar, miechunka, mięta, truskawki 
22,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.