Szef kuchni poleca

 
Winny grzaniec
Caruso Vino Rosso, miód, cynamon, goździki, pomarańcza
19,-
Sezonowy grzaniec chmielowy
Grzaniec Tyskie, miód, sok z malin, przyprawy korzenne
16,-
Rozgrzewająca herbata jesienna
Pomarańcz, maliny, miód, cynamon, imbir, goździki, rozmaryn
15,-
Rostbef wołowy
sos tatarski, marynowane grzyby, mikro zioła
33,-
Kluski ziemniaczane nadziewane kozim serem i truflą
sera Grana Padano, rukola, oliwa truflowa
29,-
Pikantne flaki wołowe
grzanka serowa
21,-
Grillowana polędwiczka wieprzowa
brukselka, boczek, puree ziemniaczane, sos pieprzowy
49,-
Smażony filet z pstrąga
risotto buraczkowe, szpinak, orzechy laskowe, sos cytrynowy
55,-
Zimowa gruszka duszona w czerwonym winie
lody waniliowe, redukowany grzaniec, chrupiące migdały
21,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu zbożowego
i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.