Szef kuchni poleca

 
Winny grzaniec
Caruso Vino Rosso, miód, cynamon, goździki, pomarańcza
19,-
Sezonowy grzaniec chmielowy
Grzaniec Tyskie, miód, sok z malin, przyprawy korzenne
16,-
Rozgrzewająca herbata zimowa
Pomarańcz, maliny, miód, cynamon, imbir, goździki, rozmaryn
15,-
Pikantny tatar z łososia wędzonego
ogórek, kawior z łososia, placki ziemniaczane, kwaśna śmietana
36,-
Krem z kiszonych ogórków
pianka koperkowa
21,-
Grillowana pierś z gęsi
puree z buraków i malin, ziemniaki gratin, orzechy, sos żubrowy
59,-
Dorsz Skrey
soczewica bieługa, jarmuż, pomidory cherry, kalafior, pesto jarmużowe
59,-
Churros – ciastka z gorącą czekoladą
sos czekoladowy z pomarańczą, sos kajmakowy,
21,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu zbożowego
i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.