Szef kuchni poleca

 
Folk Basil Ginger
Bombay Sapphire / Kinley Bitter Lemon / imbir
świeża bazylia / cytryna
21,-
Marti Fiero & tonic
Martini Fiero / tonic / pomarańcza
24,-
Rozgrzewająca herbata jesienna
pomarańcz / maliny / miód / cynamon / imbir / goździki / rozmaryn
15,-
Tatar z sarny podwędzany wiórkami bukowymi i jałowcem
jajko przepiórcze / marynowane rydze / mikro zioła / jeżyny
44,-
Karkówka z jelenia z borowikami
pampuch / smażone borowiki / mikro zioła / sos z grzybów leśnych
46,-
Pikantne flaki wołowe 21,-
Długo duszona szynka z jelenia
Góralskie Hałuski / borowiki / wędzony boczek / sos jałowcowy
66,-
Śliwki pieczone pod orzechową kruszonką
śliwka Węgierka / lody waniliowe
22,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu
zbożowego i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.