Szef kuchni poleca

 
Winny grzaniec
Caruso Vino Rosso, miód, cynamon, goździki, pomarańcza
19,-
Sezonowy grzaniec chmielowy
Grzaniec Tyskie, miód, sok z malin, przyprawy korzenne
16,-
Rozgrzewająca herbata jesienna
Pomarańcz, maliny, miód, cynamon, imbir, goździki, rozmaryn
15,-
Łosoś marynowany w płatkach soli morskiej i cytrynie
emulsja musztardowa, kolendra, limonka, mikro zioła, piernik
36,-
Barszcz czerwony z jagnięcymi kołdunami 21,-
Grillowane polędwiczki wieprzowe jabłko, czarny bez, pieczony burak, słonecznik, jarmuż 49,-
Dorsz pod ziołową kruszonką
kasza pszenna, pieczona dynia, jarmuż
59,-
Deser świąteczny
tarta orzechowa, sos waniliowy, pomarańcza, wermut, śliwka Suska Sechlońska, biała czekolada
21,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu zbożowego
i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.