Szef kuchni poleca

 
Folk Basil Ginger
Bombay Sapphire / Kinley Bitter Lemon / imbir / świeża bazylia / cytryna
21,-
Marti Fiero & tonic
Martini Fiero / tonic / pomarańcza
24,-
Orzeźwiająca lemoniada mango
mango / sok pomarańczowy / sok cytrynowy / świeża mięta / woda gazowana
14,-
Tarta z grzybami i ricottą
borowiki / podgrzybki / ricotta / orzechy włoskie / majeranek / tymianek / pesto jarmużowe
26,-
Tagliatelle z borowikami
pomidory cherry / oliwa truflowa / rukola / płatki sera Grana Padano
33,-
Grzybowa „3 grzyby”
borowiki / podgrzybki / kurki / makaron własnego wyrobu / śmietana
23,-
Ragout cielęce z borowikami
borowiki / majeranek / białe wino / ciasto francuskie
49,-
Dorsz pod ziołową kruszonką
śmietankowe puree z grzybami leśnymi / sałata rzymska / emulsja ziołowa
55,-
Maliny z musem z białej czekolady
trufla brandy / limonka / melisa / miechunka
21,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu zbożowego
i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.