Szef kuchni poleca

 
Folk Basil Ginger
Bombay Sapphire / Kinley Bitter Lemon / imbir / świeża bazylia / cytryna
21,-
Marti Fiero & tonic
Martini Fiero / tonic / pomarańcza
24,-
Sałata „3 pomidory” z arbuzem
pomidor malinowy, żółty pomidor śliwkowy, pomidor kumato,
karmelizowana czerwona szalotka, ser Gorgonzola, pestki słonecznika i dyni, krem balsamiczny
29,-
Chłodnik botwinkowy
z jajkiem przepiórczym, rzodkiewką i szczypiorkiem
22,-
Risotto
kurki, bób, płatki sera Grana Padano, sałatka ziołowa
32,-
Grillowana polędwiczka wieprzowa
risotto, bób, kurki, sałatka ziołowa, sos pieprzowy
44,-
Creme brulle
rabarbar, sorbet kokosowo – limonkowy
21,-
Ajerkoniak - polecany do deserów!
Produkowany metodą tradycyjną na bazie wyselekcjonowanego spirytusu zbożowego
i żółtek kurzych jaj z chowu ekologicznego.
4cl / 12,-

Wykaz alergenów dostępny u obsługi.