Przystawki ciepłe
Pieczony polski camembert
nadziewany boczniakami i orzechami, podawany z dziką rukolą i marynowana pigwą
33,-
Vege Spatzle
nasze znakomite kluski regionalne przyrządzone z boczniakami, natką pietruszki 
i kruszonym pieprzem
28,-
Krewetki z żeliwnej patelni
w sosie winno-maślanym, z płatkami czosnku, pikantną czuszką, natką pietruszki i chrupiącymi grzankami
44,-
Grillowane kiełbaski z dziczyzną wyrabiane wg naszej sekretnej receptury
wolno pieczone na ruszcie, podawane z konfiturą cebulową, tartym chrzanem,
musztardą gorczycową i wiejskim chlebem własnego wypieku
39,-
Deska zakąsek gorących (dla 2 osób) - doskonała z zimną „Tubą Piwa”
polędwiczki z kurczaka, pieczone kabanosy, śliwki w boczku, biała kiełbasa
majerankowo-czosnkowa, zapiekany ser ze swojską wędzonką, krążki cebulowe,
wybór sosów
69,-
Słynne pierogi Pani Honoraty
 
- ze szpinakiem, kozim serem i rukolą w sosie serowym
32,-
- z pikantną podhalańską jagnięciną i sosem borowikowym
34,-
- ruskie z zasmażaną cebulką
29,-
- z kapustą i leśnymi grzybami 29,-
- z mięsem i skwarkami 29,-
Do pierogów polecamy kubek barszczu lub rosołu 10,-