Przystawki ciepłe
Oscypek podhalański od Pana Józefa z Rabki
w chrupiącym cieście, z sosem żurawinowo-chrzanowym, konfiturą dyniowo-gruszkową,
czerwonym pieprzem i imbirem
24,-
Grillowane kiełbaski z dziczyzną wyrabiane ręcznie wg naszej receptury
wolno pieczone na ruszcie, podawane z konfiturą cebulową, tartym chrzanem,
musztardą gorczycową i wiejskim chlebem naszego wypieku
39,-
Deska pieczonych warzyw
sezonowo: burak, marchewka, pietruszka, seler, kalafior, cukinia, cebula dymka, dynia - marynowane w świeżych ziołach i czosnku, skropione oliwą,
podane z pesto z jarmużu oraz wegańskim majonezem z awokado
26,-
Deska zakąsek gorących (dla 2 osób) doskonała z zimną „Tubą Piwa”
polędwiczki z kurczaka, pieczone kabanosy, śliwka zawijana w plastry wędzonego boczku,
biała kiełbasa majerankowo-czosnkowa, zapiekany ser ze swojską wędzonką,
krążki cebulowe, wybór sosów
54,-
Nasze słynne pierogi:  
Do pierogów polecamy kubek barszczu lub rosołu 10,-